Produkty pro válec na kapustu (5)

Veganská sádlo 200 g

Veganská sádlo 200 g

Veganská sádlo bylo připraveno na bázi cizrny a pohanky s přídavkem jablka a pečené cibule. Je to 100% veganské a je ideální jako příloha k různým druhům chleba. Je bohaté na zdravé sacharidy, vlákninu, bílkoviny, vitamíny a minerály. Cizrna, známá také jako italské hrách, je skutečným pokladem vysokého nutričního proteinu. Její složení zahrnuje také velké množství vitamínů skupiny B, vitamínu C, kyseliny listové a také dietní vlákniny a řadu minerálů, jako je vápník, železo, hořčík, draslík nebo zinek. Složky obsažené v cizrně zabraňují zácpě, regulují rytmus střevních pohybů a také snižují krevní tlak a cholesterol. V kaši najdeme spoustu bílkovin, které se podobají bílkovinám z luštěnin a vláknině. Obsahuje exogenní aminokyseliny: lyzin, který zlepšuje vstřebávání vápníku, posiluje imunitu a tryptofan, který je nezbytný pro produkci serotoninu.
Veganská slanina 200 g

Veganská slanina 200 g

Rostlinné sádlo bylo připraveno na bázi cizrny a pohanky s přídavkem jablka a pečené cibule. Je 100% rostlinné a je ideální jako příloha k různým druhům chleba. Je bohaté na zdravé sacharidy, vlákninu, bílkoviny, vitamíny a minerály. Cizrna, známá také jako italské hrášek, je skutečným pokladem vysoce výživných bílkovin. Její složení zahrnuje také velké množství vitamínů B, vitamínu C, kyseliny listové, stejně jako vlákniny a mnoha minerálů, jako je vápník, železo, hořčík, draslík nebo zinek. Složky obsažené v cizrně zabraňují zácpě, regulují rytmus stolice a také snižují krevní tlak a cholesterol. V kaši najdeme mnoho bílkovin, které jsou podobné bílkovinám luštěnin a vláknině.
Sušené celé brusinky 1000g - Vivio

Sušené celé brusinky 1000g - Vivio

Sušená celá brusinka je přírodní sušené ovoce s rafinovanou kyselo-sladkou chutí. Ovoce má tvar sušených rozinek, ale je větší, má šťavnatou barvu a elastickou konzistenci. Brusinky mají široké využití v kuchyních po celém světě. Ovoce brusinky je bohatým zdrojem vitamínů (C, vitamíny skupiny B, E, K), minerálů (sodíku, draslíku, fosforu, vápníku, hořčíku, manganu, železa), vlákniny, organických kyselin, karotenoidů, flavonoidů, tříslovin a pektinů. Brusinka neztrácí své vlastnosti během tepelného zpracování, proto je pro zdraví prospěšné konzumovat její výrobky, které nejsou tak kyselé jako čerstvé brusinky. Brusinka se skvěle osvědčuje v prevenci recidiv infekcí močových cest. Okyseluje moč, což vede k usmrcení bakterií nacházejících se v močovém měchýři. Dále kyseliny obsažené v brusinkách snižují přilnavost bakterií, díky čemuž jsou vylučovány močí.
Inulin z čekanky 500G

Inulin z čekanky 500G

Inulin je přírodní vícezrnná látka, kterou člověk nedokáže strávit, a proto funguje jako dietní vláknina. Vyskytuje se v kořenech a hlízách některých rostlin (čikorka, jeruzalémský artyčok, artyčok, lopuch, cibule, česnek, banány). Nejčastěji se získává z čekanky. Inulin se vyznačuje nízkokalorickou a jemnou sladkostí. Protože je 10krát méně sladký než cukr, obvykle se nepoužívá jako náhrada. Inulin se používá jako gel, zahušťuje a stabilizuje látky. Inulin přidaný do potravin snižuje kalorický obsah, potlačuje chuť k jídlu a zvyšuje pocit sytosti. Díky tomu zlepšuje kontrolu nad množstvím konzumovaných potravin. Funguje u lidí s redukčními dietami. Inulin působí jako prebiotikum, stimuluje rozvoj normální střevní bakteriální flóry a tím pozitivně ovlivňuje zdraví.
Sultánské rozinky 1000g vivio

Sultánské rozinky 1000g vivio

Rozinky jsou známy a používány v kuchyni po celém světě po staletí. Sušené hrozny nejsou jen chutné, ale také zdravé. Sultanové rozinky se od ostatních druhů rozinek vyznačují svou výjimečně sladkou chutí, která je zbavena kyselosti, jež je charakteristická pro jiné odrůdy této skupiny. Díky slunečnímu záření se v zrajících hroznech sráží jejich přírodní cukr, fruktóza, díky čemuž nás rozinky těší sladkostí a jedinečnou chutí. Obsahují velké množství draslíku a fosforu, které mají pozitivní vliv na kardiovaskulární systém. Jsou bohatým zdrojem cenných vitamínů: A, C, E, vitamínů skupiny B, stejně jako mikro- a makroelementů: draslík, zinek, vápník, železo a hořčík. Rozinky obsahují cennou vlákninu, která je nezbytná pro správné fungování trávicího systému. Obsahují také: železo, měď a vitamíny nezbytné pro výrobu červených krvinek a přenos kyslíku v těle.